21 Eylül 2020 Pazartesi

Konut Yatırımı Yapmak İsteyenlerin Ev İçin Acil Satılık 2. El Araç İlanları Arttı!

 Konut Yatırımı Yapmak İsteyenlerin Ev İçin Acil Satılık 2. El Araç İlanları Arttı! 



Konut yatırımı yapan kişilerin sayısında artış yaşanırken konut satış rakamlarında yaşanan artışta bu talebi gözler önüne serdi. Yükselen araç fiyatları sonrası bu yükselişten yararlanarak kendi evini satın almak isteyen kişilerin ev almak için araçlarını satışa çıkardıkları dikkat çekti.


Konut kredisinde faiz oranlarının yükselmesine rağmen Ağustos ayında konut satış rakamları yüzde 54 oranında artış gösterdi. 

 İKİNCİ EL ARAÇ FİYATLARI REKOR KIRDI, VATANDAŞ EV ALMAK İÇİN 2.EL SAHİBİNDEN ACİL SATILIK ARAÇ İLANLARI REKOR KIRDI 

Yeni Şafak Gazetesi yazarı Kenan Biter bugün kaleme almış olduğu yazısında konut fiyatlarında yaşanan yükseliş  ve değer artışı sayesinde çok sayıda kişinin konuta olan talebinin arttığını dile getirdi. 

İkinci el konut piyasasında en pahalı evlerin İstanbul'da en ucuz evlerin ise Şanlıurfa'da olduğunu belirten Biter İstanbul'da 100 metrekarelik bir konut almak isteyen kişilerin ortalama 386 bin liralık ödeme yapması gerektiğini dile getirdi. Konut kredisi çekerek ev sahibi olmak isteyen kişilerin yüzde 10 oranında peşinat yatırması gerektiğini belirten Önder ikinci el aracını 150 bin liraya satan bir kişinin başka hiçbir birikimi olmaması halinde ödeyeceği para 186 bin lira ödeme yapması gerekiyor.  Şanlıurfa'da ise ortalama konut metrakare fiyatı 100 metrekare konut için 126 bin lira ödemesi gerekirken ikinci el araç piyasası ortalama fiyatı ile arabasını satan kişilerin bu şehirde bu para ile ev satın alması da mümkün hale geldi.  

İKİNCİ EL ARAÇ FİYATLARI REKOR KIRDI, KONUT SATIŞLARINA OLUMLU YANSIDI!  

2.el araç fiyatları için yaşanan rekor artışın vatandaşın konuta olan talebini de arttırdığı belirtilirken kiracı olan vatandaşlar kendi evini satın almak için yüksek fiyat avantajından yararlanarak araçlarını satarak ev sahibi olma yönünde tercihte bulundu. 


ÖNEMLİ:

1973 yılında kurulan RE/MAX, bugün dünyada en çok gayrimenkul satışı gerçekleştiren kurumudur. 97 Ülkede, yaklaşık 6.500 Civarı Franchise 0fisi ve 100.000'e yakın Gayrimenkul Danışmanı bulunmaktadır. Ülkemizde Tek Şirketler Grubu tarafından kurulan RE/MAX Türkiye Genel Müdürlük, Türkiye ve KKTC'yi kapsamaktadır. RE/MAX Türkiye ofisi ve gayrimenkul danışmanı tarafından yaygın modern ofisleri ile profesyonel gayimenkul pazarlama ve danışmanlık hizmeti vermektedir. 1997 yılından bugüne ülkemizde faaliyette bulunan RE/MAX, ülkemizde gayrimenkul almak/satmak isteyenlere muhteşem fırsatlar sunmaktadır.


Ben Ömer SARAÇ;
Remax As'da Gayrimenkul Danışmanıyım; sizde Remax güvencesi ve kalitesi ile benimle çalışmak isterseniz;


Sabit: 0 322 232 0101
GSM: 0 532 399 41 01

We can speak english; use whatsupp to contact with me (+90 553 304 65 96)

* Emlak Gündemini https://omersaracofficial.blogspot.com/ adresinden takip edebilirsiniz. * İnstagram : https://www.instagram.com/remax_omersarac/ * Facebook : https://www.facebook.com/omersarac01 * Twitter : https://twitter.com/omersarac01


Paylaş :

Yazar:

Remax As'da Gayrimenkul Danışmanıyım. Sizde gayrimenkul alırken-satarken Remax güvencesi ile Ömer SARAÇ'la yolunuza devam etmek isterseniz? Ömer SARAÇ Gayrimenkul Danışmanı 0 322 232 01 01 0 532 399 41 01

Facebook Yorumlar

0 yorum: