3 Eylül 2020 Perşembe

Laminant Parke Fiyatları Eylül 2020

 Laminant Parke Fiyatları Eylül 2020




 İşçilik Ücreti Eylül ayında laminant parke yaptırmak isteyenler için pandemi sürecinden sonra oluşan fiyat çizelgesini derledik. Laminant parke yaptırım işlemleri için ne kadar ücret ödeyeceğini merak edenler için laminant parke işçilik ücretleri ile diğer maliyetler haberimizde.

Gayrimenkul Danışmanları  olarak inşaat yapı malzemelerine ilişkin güncel fiyat listelerini takip etmeye devam ediyoruz.  İnşaatlarda firmaların ve müteahhitlerin önemli maliyet kalemlerinden bir tanesi de parke işlemleri. Binanın tamamlanma sürecinde uygulanan parke işlemleri hem yapının son görünümü, kalitesi açısından önem arz ediyor hemde konut fiyatlarına doğrudan etkisi bulunuyor.  

2020 EYLÜL LAMİNANT PARKE FİYATLARI





Laminant parke fiyatları sabit olmamakla birlikte çok sayıda etmene bağlı olarak değişir.  Firmalar, müteahhitler için yüksek kapasiteli işlerde fiyatlar daha uygun olurken bu fiyatlar Türkiye genelinde hemen hemen aynı düzeydedir. Bazı inşaat yapı malzemelerinde bölgelere göre görülen maliyet farklılığı laminant parke fiyatlarında görülmez.  Parke Fiyatlarını Etkileyen Etmenler Laminant parke fiyatlarını etkileyen en önemli etmen kullanılan malzemenin kalitesi. 

Bunun dışında parkenin kalınlığı, markası, üretim yeri, sınıfı gibi etmenlerde parke fiyatlarını doğrudan etkiliyor. Ayrıca parkenin takım olarak alınması da fiyatları etkiliyor. Takım halinde satılan paketin içerisinde ise parkesi, süpürgeliği, şiltesi bulunuyor.  Parke fiyatları ortalama olarak 25 TL ile 30 TL bandından başlar ve bu rakam parkenin kalitesine göre artar. İşçilik fiyatları ise çok değişken olmakla beraber işin büyüklüğüne, bölgelere hatta şehirlere göre değişmektedir. Genel olarak işçilik tutarları metrekaresine göre 3 - 4 TL ile 6-7 TL arasındadır.


ÖNERİ:

1973 yılında kurulan RE/MAX, bugün dünyada en çok gayrimenkul satışı gerçekleştiren kurumudur. 97 Ülkede, yaklaşık 6.500 Civarı Franchise 0fisi ve 100.000'e yakın Gayrimenkul Danışmanı bulunmaktadır. Ülkemizde Tek Şirketler Grubu tarafından kurulan RE/MAX Türkiye Genel Müdürlük, Türkiye ve KKTC'yi kapsamaktadır. RE/MAX Türkiye ofisi ve gayrimenkul danışmanı tarafından yaygın modern ofisleri ile profesyonel gayimenkul pazarlama ve danışmanlık hizmeti vermektedir. 1997 yılından bugüne ülkemizde faaliyette bulunan RE/MAX, ülkemizde gayrimenkul almak/satmak isteyenlere muhteşem fırsatlar sunmaktadır.


Ben Ömer SARAÇ;
Remax As'da Gayrimenkul Danışmanıyım; sizde Remax güvencesi ve kalitesi ile benimle çalışmak isterseniz;


Sabit: 0 322 232 0101
GSM: 0 532 399 41 01

We can speak english; use whatsupp to contact with me (+90 553 304 65 96)



Paylaş :

Yazar:

Remax As'da Gayrimenkul Danışmanıyım. Sizde gayrimenkul alırken-satarken Remax güvencesi ile Ömer SARAÇ'la yolunuza devam etmek isterseniz? Ömer SARAÇ Gayrimenkul Danışmanı 0 322 232 01 01 0 532 399 41 01

Facebook Yorumlar

0 yorum: