6 Mayıs 2022 Cuma

Gayrimenkul Danışmanı Ömer SARAÇ ile Adana'da Emlak Sektörü Hakkında Değerlendirme

 Sadece Adana'da değil tüm Türkiye'de emlak sektörü beklenenin çok üzerinde bir yukarı hareketle ivmelendi bu durum tabii ki hem mülk sahiplerini hemde müşterileri ve yatırımcıları zorlamakta alım-satım işlem miktarı oldukça düştü.

Ekonomideki belirsizlik endişeye sebep olmakta tabii ki bu durum gayrimenkul piyasasının yükselmesi yönünde bir etki oluşturmakta özellikle Çukurova bölgesinde çok hızlı bir yükseliş söz konusu, Turgut Özal Bulvarı üzerindeki mülkler çok değerlendi ama bu artış satışlara yansımadı çünkü mülk sahipleri piyasanın daha da yükseleceği düşüncesi ile satıştan vazgeçmekte yada fahiş fiyat politikası uygulamakta.

Hali hazırdaki durumdan dolayı kimseyi suçlamak doğru değil çünkü doğal olarak mülk sahipleri mülkünü yatırımcılar ise parasını korumak isteyecek ve en iyi yatırım aracına yönlenecektir.

Adana'da en iyi yatırım fırsatları için iletişime geçebilirsiniz!

Ömer SARAÇ

Gayrimenkul Danışmanı

0 532 399 41 01 

0 553 304 65 96 


Paylaş :

Yazar:

Remax As'da Gayrimenkul Danışmanıyım. Sizde gayrimenkul alırken-satarken Remax güvencesi ile Ömer SARAÇ'la yolunuza devam etmek isterseniz? Ömer SARAÇ Gayrimenkul Danışmanı 0 322 232 01 01 0 532 399 41 01

Facebook Yorumlar

0 yorum: